Al onze transparante gels zijn geschikt voor het bouwen van een basislaag. Ze behouden hun transparantie, zodat ze ook kunnen worden gebruikt voor decoratieve accessoires (glitterpoeder, pailletten enz). 
Onze transparante bouwgels harden ook uit in UV- en Ledlampen, met uitzondering van Forming Gel Clear en Builder Gel Ice Blue .

Bouw duurzame en esthetische gelnagels met Pearl Nails! 

Welke moet je kiezen?
Ben je een beginner? Je zult dol zijn op Hard Gel Clear, de beste bouwgel voor beginners! Het bindt zich  super hard aan het oppervlak met een gemiddelde dichtheid.
Klagen uw gasten dat de gel brandt? Builder Gel 2.0 clear gel is gegarandeerd een favoriet bij je gasten...smeert mooi uit en hecht perfect.
Wilt u tijd besparen op het opladen van kunstnagels? Dankzij de densiteit van de Forming Gel Clear gel, kun je alle vijf de nagels tegelijk vullen, de UV gel loopt of beweegt niet.
Wil je helderdere kleuren? Om uw eigen nagels te versterken, raden we AQUA Technic Gel aan, die niet alleen uitstekend is, maar ook wit accentueert en kleuren helderder maakt dankzij de blauwachtige kleur.
Ben je op zoek naar een dikkere gel? OP2 - Optimal Power Gel premium bouwgel is een dikke gel die geschikt is voor het opbouwen en bedekken van langere nagels. Gemakkelijk te vormen.

MAAK UW KEUZE